Ring +468214888

Välkommen!

Nuru Massage WIKI (HUR)


Det finns några enkla steg som gör din nurumassage till en sensuell, hal, erotisk och njutbar upplevelse. Ta en titt nedan för att se vad du kan göra för att få en hal och fantastisk upplevelse i nurumassage!

FÖRBEREDELSEN

Börja med att blåsa upp och placera en Nuru Luftmadrass i ett rum där temperaturen förblir varm under hela den tid som massagen pågår. Ditt badrum kan vara ett bra ställe! Den idealiska temperaturen varierar mellan 25°C - 35°C, vilket kan justeras av massören och massagemottagaren. 

När madrassen ligger på plats, placera en stor handduk över huvuddelen på Nuru Luftmadrassen. Lägg därefter två mindre handdukar på ett sidobord i närheten, där den ena placeras under Nuru Massage Bambuskålen, och den andra lämnas kvar för att göra rent med.


Ofta vill båda massageparterna ta ett avslappnande varmt bad tillsammans strax innan deras nurumassage. Innan du går in i det varma badet, lägg en flaska Magic Gel™ i varmt vatten i ett närliggande handfat och lämna den där under hela badet. När du går upp från badet, häll flaskans innehåll i Nuru Massage Bambuskålen och tillsätt en liten mängd varmt vatten för att uppnå önskad temperatur och konsistens. Var medveten om att gelen är vattenlöslig och kommer att förlora sina mycket hala egenskaper om du tillsätter för mycket vatten i lösningen. Mindre flaskor av Nuru Massage Gel finns tillgängliga för punktmassage.

Var noga med att skapa rätt belysning och atmosfär för massagen. Vissa föredrar att minska belysningen och skapa en intim privat miljö, medan andra föredrar att använda en starkare belysning. Gör dig redo för massage. Det bästa börjar nu!

MASSAGEN

Nu du har allt du behöver och är redo för en sensuell stund i numassage, är det dags att ha kul! Båda parter bör ta en lång, varm, lyxig dusch eller bad i badkaret eller bubbelpoolen. Kom ihåg att många sensuella förspel är viktigt steg innan du börjar din nurumassage.

När ni båda lämnar duschen, badkaret eller bubbelpoolen, se till att hålla er blöta. Om ni håller er blöta så kommer ni att få en bättre känsla med gelen. En av er lägger sig omedelbart på Nuru Luftmadrassen, medan den andra häller den uppvärmda Nuru Massage Gelen direkt i Nuru Massage skålen och placerar den ovanpå en av de små handdukarna vid madrassen. Om Nuru Luftmadrass inte finns tillgänglig, kan du använda produkten ovanpå din säng, på polyuretanlakanet så att ni båda kan glida på sängen. I annat fall kan vanliga lakan också fungera. Vår produkt lämnar inga fläckar på varken madrasser eller mattor.

Massören börjar nu leka med Nuru Massage Gel genom att hälla den över sin kropp. Detta är det absolut sexigaste steget i processen - se det som en sensuell, hal, privat striptease bara för din partner! Sedan häller massören Nuru Massage Gel på massagemottagaren och ger en djup och avslappnande massage.

Nu till den roliga delen – den superhala kropp-mot-kropp-massagen! När ni båda är helt täckta med Nuru Massage Gel, tar personen som ligger överst tag i sänggaveln och glider samstadigt upp och ner på den andres kropp. Ni har nu nått till den vilda och underbara världen i nurumassage!

Njut av din sensationella nurumassage varje gång med Nuru Massage Gel!

-Teamet på MagicGelNuru.se


There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.